Onze katten

Sommige van onze katten zijn afgestaan en anderen hebben tijdelijk een zwervend bestaan gehad. Maar om in het kattencafe te mogen wonen moesten de katten natuurlijk wel geschikt zijn. Het is natuurlijk belangrijk dat Jippies kattencafe- katten binnen-katten zijn, dat ze gewend zijn om met andere katten samen te leven en dat ze het contact met mensen en kinderen heel leuk vinden. Niet al onze katten (m.n. Eva)  zijn even aaibaar (of dol op kinderen) maar ze zijn zeker de moeite waard om mee te spelen en ze te bewonderen om wie ze zijn.  Door onze katten willen we laten zien hoe leuk, lief en divers asielkatten kunnen zijn. Onze katten zijn niet te adopteren maar als je ook een kat wilt dan raden wij je aan om eens naar een asiel in je buurt te gaan. Neem altijd een weloverwogen beslissing of je wel of toch niet een kat zal adopteren en laat je voorlichten over wat er allemaal bij komt kijken.

Sommige mensen die weinig thuis zijn, niet voldoende (of geschikte) ruimte hebben of geen kat kunnen/mogen hebben, kunnen dan beter een keer langskomen in Jippies Kattencafe.

Voeding van onze katten

Misschien overbodig om te vermelden, maar geen enkel product van Yarrah bevat chemische antioxidanten, kunstmatige geur-, kleur en smaakstoffen, geraffineerde suikers of genetisch gemanipuleerde ingrediënten. Zelfs de dieren die uiteindelijk in het voer verwerkt worden, eten biologisch voer dat niet bespoten is met allerlei nare pesticiden.

Wij vinden het belangrijk dat zij een gezond en gelukkig leven hebben en hier draagt Yarrah zeker aan bij!