ONZE AGENDA

 • 16 april

  Mindfulness canceled | 19:30 - 20:45 (inloop vanaf 19:15)

  Mindfulness is een moment voor jezelf om de stress van alledag kwijt te raken. Mede door de aanwezigheid van onze katten is deze activiteit laagdrempelig, ontspannen en geschikt voor iedereen. (15+)

   -Ervaar hoe je leert te luisteren naar jezelf en hoe je kunt vertrouwen op je eigen waarnemingen-

  Wat kan ik verwachten?

  Er ligt een yogamat met fleecedeken voor jou klaar die je gratis kunt gebruiken. Tijdens de les kunnen de katten spontaan bij je op de mat komen liggen, aan je snuffelen of even onder je door lopen, terwijl jij een mindfulness oefening doet. De lessen worden gegeven door Christel Zwemmer of Henny Lemstra. Zij begeleiden deze les vol passie en enthousiasme en leggen uit waarvoor een oefening is bedoeld.

  Iedere les zal dan ook in het teken staan van een bepaald thema. Hierbij kun je denken aan vriendschap, loslaten, accepteren.
  Zij zitten voor de groep, zodat je goed kunt zien hoe je een oefening uitvoert. Iedere les wordt afgesloten met een begeleide meditatie oefening zodat je heerlijk zen naar huis gaat. 

  Gezellig nakletsen met een kopje thee: 20.45 – 21.10 uur

  € 14,50 p.p. (incl. gebruik yogamat, fleecedeken, kopje thee en gratis kattenliefde)

  Vooraf inschrijven uitsluitend via mail: info@jippieskattencafe.nl (maximum aantal 10 pers.)

  Jouw deelname wordt altijd via de mail bevestigd en is definitief na vooruitbetaling van de kosten.                                 

  Indien je betaald hebt (via een tikkie of bankrekeningnummer) gaat de les altijd door, restitutie niet van toepassing mits de les door Jippies kattencafe wordt geannuleerd door omstandigheden.